Egy kedves ügyfelemmel, Zétényi Dórival, az exkluzív TUTU BAGS márka megalkotójával készült riport, melyben a közös coaching munkánkról is nyilatkozik. 

 

"Gondolkodó, elemző ember vagyok, aki szereti érteni a dolgok mélységét, hátterét. Éppen ezért nagy ajándéka a Sorsnak, hogy rátaláltam Anikóra, aki figyelmével, türelmével és mindig pontosan találó kérdéseivel, feladataival folyamatosan saját magam elemzésére késztet. Az ő segítségével rengeteg választ találtam már meg, számos megoldást kitermeltem, és elindultam azon az úton, amit korábban kerestem. Közös munkánk eredménye az AnyaHaJó vállalkozásom, ami végre magában foglal mindent, ami vagyok és lehetek. Köszönöm, Drága Anikó!" 

G.Papp Júlia www.anyahajo.hu

 

 

"Anikó sokszor segített nekem. Mindig türelemmel és szeretetteljesen viszonyul hozzám és a problémáimhoz. Coacholás során olyan kérdéseket tesz fel, ami az adott problémát érinti, és ha sikerül rá válaszolnom, rájövök, ez akár a megoldása lehet a problémámnak. Nagyon jól tud kérdezni, és csak kérdez. A válaszok belőlem jönnek, és sokszor kiderül, hogy azok, eddig is bennem voltak, de Ő hozta ki belőlem. Anikónak köszönhetően több krízis helyzetet sikerült már együtt megoldanunk. Nagyon köszönöm! Sokat segített!" 

Sz.Zs.

blue-dress-2686987_1280