Szeretettel köszöntelek!

A nevem Gazdag Anikó, nagyon örülök, hogy megismerhetlek.

Coachként olyan változtatni kívánó személyekkel dolgozom, mint amilyen Te is vagy.

Van valamilyen ötleted, amit szívesen megvalósítanál? Szeretnél egy bizonyos helyzeten változtatni? Boldoggá tenne, ha haladnál, ha megoldódnának az elakadásaid? Netán rosszul kezeled az idődet? Szívesen jobbítanál emberi kapcsolataidon? Vagy inkább saját erősségeidet szeretnéd felfedezni?

Csináljuk meg! Coaching üléseink alkalmával kérdésekkel segítek megtalálni saját válaszaidat. Mert hiszek abban, hogy mindenkiben ott rejlik a válasz, csak elő kell csalogatni. Segítelek és támogatlak abban, hogy megtaláld a saját utadat, önmagadat, erősödj – hogy képes legyél elérni azt, amit szeretnél.

Valódi változást szeretnél életedben? Jobb jövőre vágysz?

Kezdd el most!

Coachként segítek az élet különböző területein (magánéleti, párkapcsolati problémák, gyermek-szülő problémák, munkahelyi konfliktusok, életviteli gondok, döntésképtelenség, életmódváltás, stb.), támogatást nyújtok abban, hogy megkeresd saját megoldását, rálépj saját utadra és addig fogom (csak) a kezed, amíg biztosan és önállóan nem boldogulsz.

Egy coaching ülés során teljes figyelmem Rád, az ügyfélre irányul. Nyílt kérdésekkel tárjuk fel a problémát, keressük a lehetséges opciókat, és az ezen kérdésekre adott válaszaival önmagad fogalmazod meg a kiutat az elakadásból. A siker csak abban az esetben garantált, ha valaki valóban keresed a megoldást, akardo a változást és aktívan közreműködsz a folyamatban.

Magyar és angol nyelven vállalok coaching szolgáltatást, személyesen Budapesten és Gödöllő vonzáskörzetében, skype-on pedig bárhol.

Képesítések: Life Coach (Vista Verde, 2013), Business Coach (Pro Bona, 2015)

 


Ha érdekel a coaching, meg szeretnéd tudni, Neked miben segíthet, töltsd ki az alábbi űrlapot, vedd fel velem a kapcsolatot. Az első, ún. akvizíciós beszélgetés kb. egy órát vesz igénybe, térítésmentes és semmire sem kötelez. Így hát nincs vesztenivalód.